Over ...


Nicolaas van Everdingen richt zich als gekwalificeerd MfN-registermediator op arbeidsmediations voor commerciƫle organisaties en overheidsinstanties.

Nicolaas is een gedreven, doortastend en oplossingsgericht mediator, die het speelveld snel in kaart brengt met zijn scherpe blik en luisterend oor.
Zo is hij in staat efficiƫnt en doelgericht naar een gewenste oplossing toe te werken.

"Als ik naar een conflict kijk, zie ik dit als een uitdaging om de eigenlijke problematiek naar boven te krijgen. Soms spelen er dingen in bedrijven en organisaties die tot conflicten kunnen leiden. Mediation kan goed worden ingezet bij conflictsituaties die vastgelopen zijn of dreigen te geraken.
In mediation kunnen partijen de ontstane problematiek op basis van gelijkwaardigheid en respect met elkaar bespreken. Dit biedt hen tevens de mogelijkheid om de achterliggende oorzaken boven tafel te krijgen en met behoud van ieders belang tot oplossingen te komen. Partijen kunnen van mij een deskundige en voortvarende aanpak verwachten. Ik maak de belangen voor ieder van de partijen concreet, heb oog voor een duurzame oplossing, stimuleer partijen om afspraken te maken en toets of deze binnen de juridische kaders mogelijk zijn.
Ik verwacht van partijen dat zij zich actief opstellen in de mediation, zich voorbereiden op de oplossingen die het meest bij hen passen en dat zij verder in staat zijn om zelf tot een afweging van hun belangen en besluit te komen."